bruisende zaken

Maak  je dromen waar

Maak je dromen waar

01-12-2019

Met zijn bedrijf Horeca Spanje helpt Paul ondernemers bij het kopen en starten van een horecaonderneming in Spanje. In Spanje is de regelgeving wat ingewikkelder. Daarom is goede begeleiding van groot belang. Horeca Spanje treedt op als makelaar voor ondernemingen en helpt zo bedrijven die in de problemen zitten.

“Ondanks de vele regels, krijgen wij het samen met jou voor elkaar”

 

Van A tot Z

Wanneer je als ondernemer aanklopt bij Horeca Spanje, ben je verzekerd van een geweldige service. Paul en zijn specialisten helpen je bij elke stap die je moet nemen om een succesvolle horecazaak over te nemen of te starten. Denk daarbij aan hulp bij het maken van een businessplan voor de financiering, het ontwikkelen van een passend concept, de verbouwing van het pand en de administratie die volgt. Horeca Spanje helpt je indien nodig zelfs bij het emigreren naar Spanje als je een horecaonderneming overneemt of start via Horeca Spanje.

Wil jij ook je droom waarmaken en een horecaonderneming beginnen in Spanje?

Neem dan vooral contact op met Paul. Samen met jou maakt hij Spanje nog bruisender!

 

Eigenaar: Paul van den Bos | NL - Rijksstraatweg 11 - 2984 AB Ridderkerk ES - Partida Antequera 119 - 03579 Orxeta (Alicante) 06 53 18 39 14 | info@horeca-spanje.com | www.horeca-spanje.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).