bruisende zaken

Is dit jouw droom?

Is dit jouw droom?

01-02-2020

Voor wie net als Peter Tromp zijn droom werkelijkheid wil laten worden, is Estrella Estates de vertrouwde basis. Het makelaarskantoor met Nederlandse roots begeleidt je bij alle facetten tijdens de zoektocht naar het huis dat al je vinkjes aantikt.

Op zoek naar de woning van jouw dromen? Neem dan contact op met Peter Tromp.

 

Marbella heeft het allemaal

Er zijn weinig plekken in Spanje die zoveel te bieden hebben als Marbella. Van superglamour, trendy etablissementen tot een fijn dorpsleven omringd door onherbergzame natuur. Waar veel toeristische trekpleisters in de winter veranderen in spookdorpen, blijft Marbella bruisen. Dankzij het bijzondere microklimaat, dat grotendeels te danken is aan de bergrug vlak achter Marbella, wordt bewolking veelal tegengehouden. Met als resultaat: tropische zomers waarin het kwik de vijfendertig graden vaak aantikt en warme winters van gemiddeld achttien graden.

Estrella Estates levert een echte sterrenklasse

Sinds 2016 is Peter Tromp permanent gevestigd in zijn geliefde Marbella waar hij al sinds 1999 een vakantiewoning had. Naast het feit dat hij de omgeving als geen ander kent, is Estrella Estates op de hoogte van alle wetgeving. Ook fungeert de makelaar als eerlijke tolk voor degene die de Spaanse taal nog niet eigen is. Estrella Estates maakt het verschil met andere kantoren in Marbella door de open en eerlijke communicatie. Het kantoor begeleidt niet alleen tijdens de aankoop van een woning, maar ook bij praktische zaken als het aanvragen van een N.I.E.-nummer, Spaanse bankrekening en het assisteren bij het vinden van de juiste hypotheek. In het verlengde van de verkoopactiviteiten, houdt Estrella Estates zich ook bezig met verhuur en investeringen t.b.v. verhuur.

 

M +34 747766260 E info@estrellaestates.com C/ Casiopea, 29660 Nueva Andalucia, Marbella

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).