Adverteren werkt!

BRUISENDE COLUMN

Shop till you drop  winkelen in Marbella

Shop till you drop winkelen in Marbella

01-02-2020

We hebben het inmiddels al zó vaak verteld. Marbella is geweldig. Prachtige stranden, van alles te doen en te zien en ook de innerlijke mens komt hier optimaal aan zijn trekken. Maar wist je dat het ook een waar shopwalhalla is?

Doordat deze mondaine badplaats heel wat welgestelde inwoners heeft, én doordat de ‘rich and famous’ hier maar al te graag hun vakanties doorbrengen, kun je in de stad je hart ophalen aan heel wat exclusieve merken. Van Dior tot Louis Vuitton en van Bottega Veneta en Missioni tot Dolce & Gabbana, ze zijn allemaal vertegenwoordigd. En hoe! Alleen al tijdens het struinen langs de winkels kijk je je ogen uit door de meest prachtige etalages.

Puerto Banús

De meeste van deze exclusieve zaken vind je in de buurt van de jachthaven Puerto Banús. Tip: neem een goedgevulde portemonnee mee als je hier wilt shoppen, want goedkoop zijn deze zaken niet. Tenzij je in de zomer komt, want vanaf ongeveer juli begint hier de uitverkoop. Zorg dus voor wat extra ruimte in je koffer en ‘shop till you drop’.

Voor ieder wat wils

Zijn die exclusieve merken niet voor jou weggelegd, niet getreurd. Ook voor de shopliefhebbers met een wat beperkter budget is Marbella een shopparadijs met heel veel keus. Ga dan niet richting de haven, maar focus je meer op het (oude) centrum. Echte aanraders zijn de winkelstraten Avenida Ricardo Soriano en de Avenida Ramón y Cajal. Ook op shopgebied heeft Marbella voor iedereen wat wils.

Dagje uit

Spanjaarden houden zelf trouwens ook wel van een dagje shoppen. Een bezoek aan winkelcentrum La Cañada vormt voor velen zelfs een waar dagje uit. Dit winkelcentrum is namelijk zó groot dat je je er prima een dag kunt vermaken. Helemaal als je je bedenkt dat er ook een grote bioscoop in La Cañada gevestigd is. Met films in de originele versie, dus niet nagesynchroniseerd zoals bij veel andere bioscopen wel het geval is. Ook leuk voor toeristen dus!

Van zeer exclusief tot betaalbaar voor iedereen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).