bruisende zaken

Wat kost een bruiloft in Spanje?

Wat kost een bruiloft in Spanje?

01-02-2020

Veel toekomstige bruidsparen beginnen na de feestdagen met het plannen van hun bruiloft. Ze struinen het internet af op zoek naar informatie. Wanneer ze in Spanje willen trouwen, kunnen ze vaak wel wat hulp gebruiken. In deze periode krijg ik dan ook veel aanvragen.

Wat me opvalt is dat de meeste stellen geen goed beeld hebben van wat een bruiloft in Spanje kost. Het hangt af van een aantal factoren. De belangrijkste heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

Locatie

De trouwlocatie is vaak de grootste kostenpost. Globaal zijn er drie mogelijkheden: een villa of finca, een hotel of een strandlocatie. Allemaal zijn ze exclusief af te huren.

Gasten

Het aantal gasten bepaalt een groot deel van de kosten. Meestal betaalt het bruidspaar de accommodatie en het eten en drinken. De tickets betalen de gasten vaak zelf.

Diensten

Ga je voor het hele pakket? Een totaal verzorgd weekend met welkomstdiner, livemuziek en een fotograaf of trouw je low budget en vullen jullie veel zelf in? Jullie wensen bepalen de uiteindelijke kosten.

Droom jij van een huwelijk onder de Spaanse zon? Kijk dan voor meer informatie op www.trouweninspanje.nl

Los Espartales 3 | 29650 Mijas, Málaga | Andalusië, Spanje | 0031-638532320 | info@trouweninspanje.nl | www.mijas-residence.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).