BRUISENDE COLUMN

Populairste golfstad aan  de Middellandse Zee

Populairste golfstad aan de Middellandse Zee

01-03-2020

Met meer dan dertig golfbanen is de regio rondom Marbella ook onder liefhebbers van de golfsport een populaire vakantiebestemming. Niet zo vreemd dus dat Marbella vaak wordt genoemd als de populairste golfstad aan de Middellandse Zee.

Elk jaar trekt de regio dan ook weer duizenden golfers die hier komen voor een welverdiende golfvakantie. Wat je niveau of handicap ook is, zowel voor de beginnende als de zeer ervaren golfer biedt de regio volop keuze aan uitdagende holes.

Lekker golfweer

Wat Marbella onder andere tot een populaire golf hotspot maakt, is natuurlijk de heuvelachtige omgeving die meteen wat extra uitdaging aan het spel toevoegt. Daarnaast is het klimaat met een gemiddelde jaartemperatuur boven de achttien graden het hele jaar door perfect voor een partijtje golf.

Aanraders

Doordat de regio meer dan dertig golfbanen telt, is de keuze enorm. Niet elke baan is even populair, maar dat heeft natuurlijk ook met persoonlijke voorkeur te maken. Banen die door kenners worden genoemd als echte aanraders zijn onder andere Santa Clara Golf Marbella, Las Brisas, Los Flamingos Golf, El Paraiso Golf en Los Naranjos Golf. Om te weten welke baan het best aansluit bij jouw niveau, is het aan te raden om je daar van tevoren even goed (online) in te verdiepen of je te laten adviseren.

Eigen clubs of huren

Ga je met de auto naar Marbella en heb je ruimte over, dan is het net zo makkelijk om je eigen golfclubs mee te nemen. Heb je geen ruimte over, vind je het zelf meenemen te veel gedoe of ga je met het vliegtuig, dan kun je natuurlijk ook gewoon een set huren bij de baan waar jij gaat golfen. Ben je nu zo verknocht aan je eigen golfclubs dat je ze ook tijdens je vliegtrip naar Marbella mee wilt nemen, houd er dan rekening mee dat je golftas door de meeste vliegmaatschappijen wordt aangemerkt als ‘bijzondere bagage’. De tarieven hiervoor verschillen per maatschappij. Zoek dit dus even uit voor je incheckt om verrassingen achteraf te voorkomen.

Marbella heeft uitdagende banen voor elk niveau

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).