bruisende zaken

Voor kleine en grote projecten

Voor kleine en grote projecten

01-03-2020

All-Fix doet zijn naam eer aan: van reusachtige renovaties tot een complete make-over. Het team van Remco de Cock volbrengt het voor je, in het mooie Marbella én omstreken.

Remco de Cock: “Van Modern tot rustiek, alle stijlen zijn realiseerbaar”

 

Na drie decennia lang actief te zijn geweest in de bouwsector in België, besluit het gezin om het iets rustiger aan te doen. De keuze om op vijf minuten afstand van Marbella in Calahonda te gaan wonen, is snel gemaakt. Remco zegt hierover: “Je hebt niet alleen zon, zee en strand, maar ook veel sportmogelijkheden. In de winter kun je zelfs skiën in de Sierra Nevada, op nog geen twee uur rijden.” Hij vervolgt: “Daarbij wonen er veel expats en zijn internationale contacten zo gemaakt.” Maar de bouwmicrobe laat het gezin niet los en inmiddels is All-Fix alweer meer dan vijf jaar gevestigd aan de Costa del Sol.
 

De specialisten van All-Fix

Naast de jarenlange ervaring in de bouw, werkt All-Fix met allerlei specialisten. Zo blijft alles in eigen beheer én onder toeziend oog van Remco. Het team bestaat onder andere uit een loodgieter, aircospecialist, stukadoor, elektricien en keukenmaker. Het hele team spreekt Nederlands, maar ook andere talen: van Frans, Vlaams en Engels tot Spaans.

Niet mañana, mañana

Natuurlijk is de relaxte vibe van de Spanjaarden heerlijk wanneer je lekker aan het genieten bent van de omgeving. Wanneer jouw huis een complete make-over ondergaat, kan het echter iets minder prettig zijn. Remco: “Kenmerkend voor All-Fix is onze stiptheid en een afspraak is ook echt een afspraak. Daarbij houden we de klant op de hoogte door dagelijks foto’s te sturen, zodat ze altijd en overal kunnen zien wat de vorderingen zijn.”

 

All-Fix | 29649 Calahonda | +34 - 607426402 all-fix@outlook.com | www.all-fix.es

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).