BRUISENDE COLUMN

Work that body! Een dagje naar de dierentuin

Work that body! Een dagje naar de dierentuin

01-04-2020

Wie ook op vakantie fit wil blijven en aan zijn lichaam wil werken, kan zijn hart ophalen in Marbella. Zowel indoor als outdoor worden hier vele sportieve activiteiten aangeboden. Genoeg mogelijkheden dus om die vakantiekilo’s er meteen weer af te trainen.

Nu kun je ervoor kiezen om actief wat baantjes te zwemmen in de zee (of het zwembad) of een lange strandwandeling maken. Is dat je niet fanatiek genoeg en duik je liever de sportschool in, dan heb je in Marbella nog steeds volop keuze. Een groot deel van de gyms biedt namelijk ook speciale dagpassen of kortlopende abonnementen aan zodat je ook tijdens je vakantie even heerlijk kunt gaan zweten. Bovendien beschikken ook steeds meer hotels over hun eigen gym. Weet je van jezelf dat je ook tijdens je vakantie het liefst lekker doorgaat met trainen, dan zou je daar dus rekening mee kunnen houden bij de keuze van je hotel.

Sportschool die bij je past

Welke gym voor jou het meest geschikt is, hangt totaal af van jouw wensen. Bij de ene sportschool ligt de focus meer op groepslessen, de ander richt zich met name op krachttraining en ook crossfit en bootcamp winnen steeds meer aan populariteit in Marbella. We zouden je natuurlijk een lijstje met namen van sportscholen kunnen geven, maar veel beter kun je je daar van tevoren even zelf online in verdiepen (of navraag doen bij bekenden in Marbella) zodat je echt die sportschool vindt waar jij je thuis voelt. Ook al is het dan misschien maar voor een paar dagen, je raakt je motivatie minder snel kwijt in een gym die bij jou past.

Personal trainers

Voor wie echt graag volop met zijn of haar lichaam aan de slag wilt, maar niet zo goed weet hoe te beginnen en welke oefeningen geschikt zijn… er lopen in Marbella ook heel wat personal trainers rond. Reken maar dat zij je op weg kunnen helpen naar jouw ‘beachbody’ waarmee je na afloop van je training heerlijk op het strand kunt gaan ontspannen. Inspanning mag immers beloond worden, helemaal tijdens je vakantie!

Werk tijdens de vakantie aan jouw beachbody

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).