BRUISENDE COLUMN

Leuk! Slimme GADGETS

Leuk! Slimme GADGETS

01-04-2020

Het huishouden, voor de meeste mannen niet de grootste hobby. Het liefst stellen we die huishoudelijke klusjes zo lang mogelijk uit. Helaas vouwt de was zichzelf niet op en ook je vloer wordt niet schoon zonder dat je er wat moeite voor doet. Of toch..?

Ja toch! Er komen namelijk steeds meer slimme gadgets op de markt die het leven van de ‘huisman’ een heel stuk aangenamer maken. Echte toys for boys (hoewel vrouwen ze net zo graag gebruiken).

Robotstofzuiger

De robotstofzuiger kende je waarschijnlijk al wel, maar wist je dat ook die steeds intelligenter wordt? De nieuwste modellen bedien je met een app en ze registreren zelf als hun accu bijna leeg is, waarna ze linea recta naar het laadstation teruggaan. Is de accu weer vol, dan weten ze nog precies waar ze gestopt zijn met zuigen en daar pakken ze de draad weer op.

Huishoudrobots zijn de toekomst

En zo zijn er nog heel wat andere huishoudgadgets. Van de robotdweil tot de was opvouw machine en van een prullenbak die je afval automatisch voor je fijnmaalt en tot compost ver-werkt tot de strijkrobot. Stuk voor stuk ontworpen om je leven heel wat eenvoudiger te maken en te zorgen dat je tijd over-houdt voor andere dingen. Trendwatchers zijn het erover eens: robots zullen steeds meer van onze huishoudelijke taken over gaan nemen. Ons hoor je daar in ieder geval niet over klagen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).