bruisende zaken

Bij Patrick Airco moet je zijn!

Bij Patrick Airco moet je zijn!

01-04-2020

Op zoek naar dé aircospecialist van de Costa del Sol? Bij Patrick Airco moet je zijn! En dat inmiddels alweer sinds 1998.

Dé aircospecialist van de Costa del Sol

“Ik ben dus al heel wat jaren werkzaam als aircospecialist in Spanje”, vertelt Patrick. “En ook daarvoor werkte ik in België al in hetzelfde beroep. Wat dat betreft kan ik dus uit heel wat ervaring putten en weet ik precies waar ik het over heb als het om airco’s gaat. Verkoop, plaatsing, onderhoud en reparatie, ik doe het allemaal. Daarnaast zorg ik er natuurlijk altijd voor dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen zodat ik mijn klanten het best van dienst kan zijn.”

Afspraak is afspraak

Veel kennis en ervaring dus, maar dat is niet de enige meerwaarde wanneer je kiest voor Patrick Airco. “Het merendeel van mijn klanten heeft een Nederlandstalige achtergrond wat het voor hen heel fijn maakt dat ik ze in hun eigen taal kan helpen. Ik woon dan al wel heel wat jaren in Spanje, ik heb wél mijn Belgische werkmentaliteit behouden. Afspraken kom ik dus na, ik ben altijd op tijd en ik ga net zolang door tot de klus volledig geklaard is en dat tegen een zeer scherpe prijs.” Kwaliteit staat bij Patrick bovendien zeer hoog in het vaandel. “Wat ik doe moet gewoon goed zijn en daarom werk ik ook al jaren met hetzelfde kwaliteitsmerk: Mitsubishi Heavy Industries.”

Airco’s en meer

Hoewel airco’s de corebusiness vormen voor Patrick, biedt hij zijn klanten daarnaast nog diverse andere diensten. Vloerverwarmingen worden in Spanje steeds populairder, dus ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Net als voor warmtepompen, zwembadverwarming, het nodige loodgieterswerk en elektra.

Benieuwd of ik ook voor jou iets kan betekenen? Neem dan gewoon een keer contact met me op.”

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).