BRUISENDE COLUMN

Bewandel de Caminito del Rey

Bewandel de Caminito del Rey

01-05-2020

Ken je de Caminito del Rey al? Dit is een legendarisch wandelpad ten noorden van Málaga. Dit spectaculaire pad loopt vanaf het noorden van Ardales tot het zuiden van Álora en heeft een totale lengte van 7,7 kilometer.

Lange tijd had de Caminito del Rey de titel van ‘gevaarlijkste wandelpad van Europa’. De reden hiervoor is dat stukken van het pad afbrokkelden en naar beneden vielen. Dankzij een groot renovatieplan is het pad weer helemaal hersteld en veilig voor een avontuurlijke wandeling. Sinds 2015 is het pad weer heropend. Hoewel de route een stuk veiliger is dan vroeger, is het zeker niet minder spectaculair.

Prachtig uitzicht

De Caminito del Rey loopt honderd meter boven de Rio Guadalhorce door het ravijn van de Desfiladero de los Gaitano. Het pad zelf is van hout, maar sommige delen van de route zijn ook van glas. Hierdoor heb je een prachtig zicht op de vallei beneden.

Een sportieve uitdaging

Ga jij er graag op uit voor een sportieve, actieve uitdaging? En houd je wel van een avontuurlijke wandeltocht? De Caminito del Rey is dan zeker de moeite waard. Een tocht langs deze legendarische wandelroute is een ideale af-wisseling van alle rust en ontspanning tijdens jouw verblijf in Marbella.

Met een prachtig uitzicht op de vallei

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).