Adverteren werkt!

BRUISENDE COLUMN

Spaans leren in  Marbella

Spaans leren in Marbella

01-07-2020

Als je regelmatig in Spanje komt, wordt het op een gegeven moment wat irritant als je telkens moet vragen ¿hablas Inglés? Het zou toch fijn zijn als je op zijn minst een beetje Spaans beheerst...

Nu zijn er tegenwoordig tal van apps die beweren dat ze je binnen no-time gratis kunnen leren om een vreemde taal te spreken. Geloof je het zelf? Ze zijn zeker nuttig én leerzaam, maar om een taal echt goed te willen beheersen in relatief korte tijd, kun je toch het beste wat lessen volgen. En waar kun je dat nu beter doen dan in Spanje zelf?!

Praktijkles

Ook in Marbella vind je heel wat taalscholen die Spaanse cursussen aanbieden. Van super intensief waarbij je vijf dagen per week naar school gaat tot wat minder intensief. Wat voor cursus je kiest hangt van jouw doel af, je budget en de hoeveelheid tijd die je erin wilt en kunt steken. Maar wat zijn dan de voordelen van het leren van Spaans in Spanje en niet gewoon in Nederland? Het grootste voordeel is dat je na afloop van de les het geoefende meteen in de praktijk kunt brengen. Je zult zien dat je de taal veel sneller beheerst als je naast je lessen ook probeert om tijd met Spanjaarden door te brengen en met hen Spaans te spreken. Vooral in het begin is dat misschien wat eng en zul je bang zijn om fouten te maken. Maar hé, fouten maken mag! Daar leer je alleen maar van en je Spaanse gesprekspartners zullen allang blij zijn dat je in ieder geval probeert om met ze te communiceren in hun eigen taal.

Vakantiegevoel

Een ander voordeel van Spaans leren in Spanje is dat het toch ook een beetje voelt als vakantie. Hoeveel tijd je ook aan je lessen kwijt bent, je zit wél in Spanje waar het weer ongetwijfeld een stuk lekkerder is dan in Nederland, al helemaal als je in de wintermaanden een taalcursus volgt. Bij veel van die cursussen zijn bovendien de nodige excursies inbegrepen waardoor je meteen het een en ander ziet van Marbella.

Win-win, toch?

Spaans leren, maar dan wel met een vakantiegevoel

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).