Adverteren werkt!

bruisende zaken

Herontdek ons!

Herontdek ons!

01-08-2020

We zijn weer open! Wie eenmaal bij De Klikspaan in Torremolinos is geweest, blijft terugkomen. Je vindt dit vakantieparadijs pal aan het heerlijke strand met de gemoedelijke boulevard.

Zeer uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Ook strandbediening. Mooie studio’s te huur boven de zaak.

Al twintig jaar is De Klikspaan gevestigd in Carihuela, een prachtig vissersdorpje bij Torremolinos. Pal aan het heerlijke strand met de gemoedelijke boulevard vind je dit vakantieparadijs.

Zonnen, eten, slapen en repeat

Bij De Klikspaan komen de meeste mensen met veel plannen, maar uiteindelijk gaan ze hier vaak niet meer weg. Waarom zou je ook? Je kunt hier fantastisch eten: van uitsmijters en pannenkoeken tot de beste biefstuk. Daarbij bereiden ze ook heerlijke huisgemaakte patatje stoofvlees en supermalse spareribs. Ook kun je er slapen in één van de appartementen met uitzicht op zee. Of wat denk je van zonnen op één van de honderdtachtig bedjes die direct voor de deur staan. Laat je hier verwennen met een heerlijke massage en bestel de inmiddels beroemd geworden appeltaart zo direct vanaf je strandbedje.
 

De plek voor een feestje

Bij De Klikspaan blijven de gasten terugkomen, omdat het er zo gezellig, fijn én vertrouwd is. De mensen leren elkaar kennen, kinderen maken vriendjes en ook het team bestaat uit vaste gezichten. Dit alles zorgt voor een gemoedelijke sfeer, waarbij De Klikspaan heel populair is onder Nederlanders en de perfecte locatie is om een feestje te geven. Daarnaast is Carihuela gewoon een heerlijke vakantiebestemming waar je De Klikspaan natuurlijk niet mag missen.

 

Bij de Klikspaan blijf je altijd terugkomen

Paseo Maritimo, 53, 29620 La Carihuela - Torremolinos (Málaga) | +34 647 09 79 57 info@deklikspaan.com | www.costasolholidayrentals.com | www.deklikspaan.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).