BRUISENDE COLUMN

Naar Torremolinos  met de kids...

Naar Torremolinos met de kids...

01-08-2020

Dat er voor volwassenen meer dan voldoende te beleven valt in Torremolinos, weet je inmiddels wel. En kinderen, die vermaken zich meestal prima aan zee. Maar een hele vakantie alleen maar op het strand wordt misschien wat saai...

Niet alleen saai voor jou zelf, maar ook je kids zullen er waarschijnlijk op den duur een beetje op uitgekeken raken. Er mag wel wat meer leven in de brouwerij, een beetje meer actie! Gelukkig zijn er daarvoor in Torremolinos en omgeving heel wat mogelijkheden.

Coole waterparken

Geen zin in strand, maar wel zin in verkoeling en waterpret? In (de omgeving van) Torremolinos vind je namelijk heel wat waterparken die volop water-pret bieden voor jong en oud. Behalve naar het grootste waterpark aan de Costa del Sol, Aqualand Torremolinos, kunnen jullie ook nog naar het Aquamijas Waterpark in Mijas, het Aquavelis Waterpark in Torre del Mar en het Costa Waterpark in Fuengirola. Die laatste is geen een traditioneel waterpark, maar meer een drijvende hindernisbaan op de golven van de Middellandse Zee.

Beestjes kijken

Even een dag geen zin in water? Bezoek dan eens een dierentuin. Ook daarvan zijn er genoeg in de regio: het Crocodile Park in Torremolinos, wolven-park Lobo Park in Antequera, het Sea Life Aquarium in Benalmádena, Bioparc Fuengirola, maritiem park Selwo Marina in Benalmádena en dierentuin Selwo Aventura in Estepona en het toevluchtsoord voor ezels El Refugio del Burrito in Fuente de Piedra. Oftewel, keuze genoeg!

En meer

En er is zelfs nog veel meer te doen. Ga met de kabelbaan naar de top van de Calamorro berg bij Benalmádena en leef je uit in pretpark Tivoli World. Ga klimmen en klauteren bij Aventura Amazonia of neem een kijkje bij chocoladefabriek Mayan Monkey in Mijas en maak daar je eigen chocoladereep. Torremolinos leuk met kids? Het antwoord is JA!

Torremolinos is kindvriendelijker dan je misschien dacht

In verband met de coronamaatregelen kunnen openingstijden afwijken. Check dus op tijd de websites van de parken voordat je ze bezoekt.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).