Adverteren werkt!

bruisende zaken

Geen project is te groot of te klein voor ons.

Geen project is te groot of te klein voor ons.

01-09-2020

All-Fix doet zijn naam eer aan: van reusachtige renovaties tot een complete make-over. Het team van Remco de Cock volbrengt het voor je, in het mooie Marbella én omstreken.

Remco de Cock: “Van Modern tot rustiek, alle stijlen zijn te realiseren”

 

Remco de Cock: “Ondertussen zijn wij al 5 jaar actief in het bruisende Marbella en omstreken. En eerlijk gezegd hebben wij ons dit nog niet beklaagd. Hier werken is simpelweg geweldig.

Met All-Fix zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van uw appartement of huis. Hierdoor kom ik dus in aanraking met de nieuwe expats en de mensen die hier op vakantie komen. Het mooie aan ons werk is dat we samen met de mensen hun ideeen in realiteit brengen.”

All-Fix de renovatie specialist

Ons gehele team spreekt Nederlands wat het dus aangenaam en makkelijk communiceren maakt voor de klant. Ieder heeft zijn eigen specialiteit waardoor wij uw droomverbouwing kunnen realiseren. Vooraleer wij het project starten maken wij gratis een 3D-design voor de klant zodanig dat ze een visueel idee hebben hoe hun project er zal uitzien.
 

Niets is ons te veel

Bij All-Fix kan U zoals de naam al laat vermoeden voor alles terecht. Niet alleen voor een renovatie maar ook voor meubilair, interior design, etc. . Alles wordt uitgevoerd door ons eigen personeel. Hierdoor hangen wij niet van externen af en kunnen wij dus kort op de bal spelen zonder probleem.
 

Communicatie het belangrijkste bij een renovatie

Communicatie moet helder zijn voor de klant. Zodanig dat zij weten wat er gebeurt en hoe het eruit ziet vanop het thuisfront. Daarvoor maken wij na elke werkdag foto’s van wat er exact is gebeurd met een woordje uitleg bij zodanig dat de klant up-to-date blijft. Hierdoor gebeuren er geen misverstanden en heeft men voor later de evolutie van de verbouwing op foto voor een optimaal voor en na beeld.

 

All-Fix | 29649 Calahonda | +34 - 607426402 | all-fix@outlook.com | www.all-fix.es

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).