BRUISENDE COLUMN

Bootje varen in  Marbella

Bootje varen in Marbella

01-09-2020

De hele dag op het water, met de wind in de zeilen, gaan waar de wind je maar naartoe brengt. Het ultieme geluk voor zeilers. Huur een boot of ga mee met een georganiseerde zeiltrip en geniet.

Het ultieme gevoel van vrijheid

We hebben je het al vaker verteld: Marbella is een walhalla voor liefhebbers van watersport. Zeker ook als deze sport zeilen betreft. In de (wijde omgeving van de) badplaats vind je heel wat verhuurders van zeiljachten. Van de meest luxueuze, enorme jachten tot schattige kleine bootjes en alles ertussenin. Inclusief complete bemanning, met alleen een schipper of gewoon zonder, als je over de juiste papieren beschikt.

Niets moet...

De Middellandse Zee en de omgeving van Marbella lenen zich perfect voor een dagtocht over het water. Heerlijk zeilen, tussendoor af en toe een verkoelende duik in het zeewater nemen, dolfijnen spotten (als je geluk hebt), je hengel uitgooien voor wat verse vis, voor anker vlak bij dat ene leuke restaurantje waar je zo graag naartoe wilt of gewoon lekker eten aan boord. Niets moet, alles mag. Als dat niet genieten is, wat dan wel? In plaats van een dagtocht kun je er ook wat meer tijd voor uittrekken en een paar dagen op het water blijven of zelfs je hele vakantie. Het zal je geen dag vervelen.

Laat je varen

Wie niet zelf kan zeilen, kan zich dus ook laten varen en zo genieten van een onvergetelijke zeilervaring op de Middellandse Zee. Er worden tal van dagtochten aangeboden waarbij het je de hele dag aan niets ontbreekt. Overal wordt voor gezorgd, dus in principe hoef je niets te doen. Tenzij je dat wel wilt natuurlijk, want dan leert de bemanning je over het algemeen maar al te graag de fijne kneepjes van het zeilen. Kies voor een dagtocht met meerdere mensen aan boord naar een bestemming die van tevoren al vastligt, of huur een zeiljacht met schipper en bepaal zelf waar hij jullie naartoe mag varen. Waarschijnlijk begrijp je na afloop waarom zeilers niets liever doen dan op het water zijn. Het ultieme gevoel van vrijheid!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).