BRUISENDE COLUMN

Celebrities spotten  in Marbella

Celebrities spotten in Marbella

01-07-2021

Marbella, favoriete vakantiebestemming voor veel Nederlanders en Belgen, maar ook al jaren een populair toevluchtsoord onder de rich and famous. Waar moet je precies zijn om een celebrity te kunnen spotten?

 

Om te beginnen in het ‘Saint Tropez van Spanje’: Puerto Banús, ook wel de speeltuin van de Costa del Sol voor de jetset genoemd. Spot je de rich and famous niet op een van de vele exclusieve jachten die hier in de haven liggen, dan tref je ze wel op het naastgelegen strand of al shoppend in een van de exclusieve designerwinkels die in de haven gevestigd zijn. Alles draait hier om zien en gezien worden, dus houd je camera gereed, kans is groot dat je zomaar een celebrity tegen het lijf loopt.

Partytime

Ongetwijfeld ken je de beelden van al die celebrities op de meest spectaculaire party’s. Glas (dure) champagne in de hand en feesten maar. Het maakt niet uit wat het allemaal kost, als het maar ‘over the top’ is. Daarvoor gaan ze natuurlijk niet naar zomaar een club, alleen de beste clubs zijn goed genoeg. Wil jij ook weleens partyen met de jetset, neem dan een goedgevulde portemonnee mee, hijs je in je mooiste outfit en doe je best om toegelaten te worden tot de vip area bij clubs. Blijf cool, laat je niet overdonderen door alle luxe en doe net of dit ook voor jou de dagelijkse gang van zaken is. Fake it till you make it!

Dagje strand

De volgende dag enigszins brak en toe aan een relaxed dagje strand? Doe dat dan ook jetset style en ga naar het strand bij Puerto Banús. Of flaneer langs het water van Playa Nagüeles of Playa de las Chapas. Ook hier is de kans op loslopende jetset zeer reëel.

Niet alleen voor de jetset

Ook de ‘gewone’ toerist zal zich echter in Marbella prima kunnen vermaken. Het oude centrum van Marbella wordt gekenmerkt door smalle straatjes met aan de muren fleurige bloembakken. De typisch Spaanse sfeer is hier goed bewaard gebleven.

 

Toevluchtsoord voor de rich and famous

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).