bruisende zaken

Alleen het beste is goed genoeg

Alleen het beste is goed genoeg

01-03-2019

Al op piepjonge leeftijd is Tim Meeus van MT Interiors ervan overtuigd dat hij ooit in Spanje zou gaan wonen. Na jarenlang de Costa Brava bezocht te hebben tijdens vele vakanties, is hij direct verliefd na een bezoek aan de Costa del Sol. Zijn jongensdroom is inmiddels alweer drie jaar werkelijkheid.

“Het vervaardigen én plaatsen van maatkasten, keukens en meubels”

Meeslepend Marbella

im Meeus: ‘’Marbella en omstreken spreekt zoveel verschillende mensen aan. Van jong tot oud, het is een enorm bruisende regio en niet alleen in de zomermaanden. We merken op dat het ook een prachtige plek is om zaken te doen. Bij MT Interiors zijn we ons ervan bewust dat de Spaanse kustlijn geliefd is bij veel cowboys en oplichters. Deze hebben niet altijd de beste intenties met jouw spaargeld. Een reden te meer om dagelijks extra te streven naar kwaliteit en service.’’

Op maat gemaakt design

Tim Meeus is al meer dan achttien jaar actief op het gebied van hoogwaardige en exclusieve interieurafwerking. Doordat MT Interiors over een eigen atelier beschikt, maken ze met het moderne machinepark alles wat je wenst en waarvan je nog niet eens wist dat je het wenste. De expertise van het bedrijf zit hem voornamelijk in het vervaardigen én plaatsen van maatkasten, keukens en meubels. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor totaalprojecten en renovaties.

Kwaliteit met een hoofdletter

Het maatwerk van MT Interiors is een duurzame investering, waarbij alleen het beste, goed genoeg is. Niet alleen het materiaal is van kwaliteit met een hoofdletter, maar ook de partners worden zorgvuldig geselecteerd en hebben allemaal een eigen specialisme.

Calle del Alcalde Guillermo Rein, 112, 29006 Málaga +34 687 586 138 | tim@mt-interiors.com | www.mt-interiors.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).