bruisende zaken

Hét hotel waar jij naar op zoek bent!

Hét hotel waar jij naar op zoek bent!

01-03-2019

Hotel Garbi Ibiza & Spa is een hotel gelegen aan Playa d'en Bossa, het grootste en populairste toeristenstrand van het eiland Ibiza. Het complex ligt op slechts vier kilometer afstand van de stad Ibiza en de luchthaven en in de buurt van vele andere toeristische en commerciële gebieden.

Een modern hotel met allure, direct aan zee

Hotel Garbi Ibiza & Spa, een viersterrenhotel, is ideaal voor gasten die willen genieten van een luxe verblijf op Ibiza, één van de juwelen van de Balearen. Het is omgeven door spectaculaire landschappen en er zijn (bijna) oneindig veel mogelijkheden voor recreatie en toerisme. Of u nu alleen reist, met z'n tweeën, met het gezin of met vrienden, u zult zich altijd op uw gemak voelen in Playa d'en Bossa. De grootste deugd is de diversiteit: ontspanning overdag, levendige sfeer 's nachts, gevarieerde watersporten. Alles wat u nodig heeft om te genieten van een onvergetelijke vakantie op Ibiza!

Ontspanning en welzijn

Hotel Garbi Ibiza & Spa heeft 298 kamers verdeeld over vier verdiepingen. Het heeft grote, uitnodigende kamers die opvallen door hun zorgvuldige inrichting, met een duidelijk minimalistische, moderne avant-garde stijl waarin speciale aandacht is besteed aan details. Alle kamers zijn uitgerust met een terras (veel met een zijdelings uitzicht op de zee), een design-badkamer met een regendouche, make-up spiegel, föhn, koelkast, airconditioning, satelliettelevisie, telefoon, gratis wifi internetverbinding en veilig te huur.

Hotel Garbi Ibiza & Spa biedt echter veel meer dan alleen comfortabele kamers om te genieten van de ontspanning en het welzijn dat Ibiza biedt. Als u wilt, kunt u uw lichaam en geest trainen in de fitnessruimte of in het spacircuit dat een jacuzzi, een

Playa d'en Bossa en Hotel Garbi Ibiza & Spa hebben het allemaal.

stoombad, een Turks bad en massages biedt. Of geniet van het winkelen in de boetiek die je bij de receptie vindt. Als u graag nieuwe gerechten probeert, kunt u onze beste lokale en internationale gastronomie proeven in onze restaurants en bars.

Waar wacht je op? Ontdek Ibiza bij ons en geniet van een geweldige vakantie.

Calle de La murtra 5 07817 San Jordi, Ibiza | info@garbi-hotel.com | +34 971 300007 | www.hotelgarbi-ibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).