bruisende zaken Bruisende zaken

Dé culturele         hotspot

Dé culturele hotspot

01-03-2019

Als ‘Vino Mio’ alleen een restaurant genoemd zou worden, dan doe je dit etablissement te kort. Natuurlijk kom je hier om exotische gerechten, zoals krokodil te proberen, maar ook voor de bruisende flamenco-avonden, de maandelijkse exposities of de beroemde Malaga High Wine.

Fusion met Nederlandse roots

Na het afronden van de Hotelschool in Amsterdam, begint Hélène Mostertman aan haar zoektocht naar de beste plek voor haar restaurant. Na negen jaar gereisd te hebben, vele recepten én ervaringen rijker, komt ze in Malaga terecht. Hier blijkt haar fusion keuken een gat in de markt. Sinds 2003 is Vino Mio dan ook een begrip in Malaga voor zowel de lokale bevolking als voor de toeristen.

Hartje Malaga

De ligging aan het plein van het stedelijk theater is ideaal. Je kunt op het terras in alle rust van de Spaanse sfeer genieten, maar ook bijvoorbeeld van de meest malse biefstuk en nieuwe smaaksensaties.

Plaza Jerónimo Cuervo 2 | 29012 Málaga +34 952 60 90 93 | reservas@restaurantevinomio.es | www.restaurantevinomio.es

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Marbella Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).