bruisende zaken

Droomhuis in het buitenland

Droomhuis in het buitenland

01-03-2019

Een huis onder de Spaanse zon, wie wil dat nu niet?! Maar om dat nou zelf te moeten zoeken... Niet nodig! Real-e-Estate helpt je daar maar al te graag bij zodat jullie samen, stap voor stap, op zoek gaan naar jouw droomhuis.

If you know what you are looking for, we know where to find it.

Ontzorgen

“Wij kunnen mensen die op zoek zijn naar een huis in het buitenland van A tot Z begeleiden en ontzorgen en dat allemaal in de eigen taal.” Aan de hand van jouw wensen gaat het team van Real-e-Estate op zoek naar passende woningen op de gewenste locatie. “Als we daar in overleg een selectie uit hebben gemaakt, gaan we samen met de klant de huizen ook daadwerkelijk bezichtigen. Wij regelen alles, de klant hoeft alleen maar te kijken of zijn droomhuis erbij zit.”

Het totaalpakket

En dat droomhuis kan van alles zijn, van een klein appartement tot een luxe villa en alles ertussenin. “Niet voor niets is onze slogan: if you know what you are looking for, we know where to find it. Geen wens is ons wat dat betreft te gek.” En ook als dat ene droomhuis eenmaal gevonden is, is Real-e-Estate de juiste partner. “We helpen je namelijk niet alleen bij het vinden van het huis, maar kunnen ook de aankoop begeleiden en de hypotheek voor je regelen. En zelfs na de aankoop van de woning kun je op ons rekenen, mocht je je (tweede) huis bijvoorbeeld willen verhuren in de periodes dat je er zelf niet bent of als je hulp nodig hebt bij de inrichting. Alles is mogelijk!” Dus of je nu op zoek bent naar een tweede huis of wellicht wilt emigreren naar Spanje en daar een nieuw thuis zoekt, via Real-e-Estate vind je gegarandeerd het huis van je dromen.

+31 (0)6 81863601 info@real-e-estate.com | www.real-e-estate.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Marbella Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).