bruisende zaken

Elke dag feest in  The Family Bar

Elke dag feest in The Family Bar

01-03-2019

Als kleine jongen komt Tony van der Linden al graag in The Family Bar. Niet wetende dat hij later de eigenaar wordt van dit begrip in Fuengirola. Een plek waar de slingers al voor je zijn opgehangen en het elke dag feest is.

“Er hangt een bijzondere en bruisende sfeer’’

Hollands hoogtepunt

Tony van der Linden is al sinds 1994 vaak in Malaga te vinden, nadat zijn opa en oma er een appartement hebben gekocht. Voor hem is het de ideale vakantiebestemming, met The Family Bar als Hollands hoogtepunt. Elke dag van de week is het hier feest: of dat nu in de zomer of winter is.

Van jamsessies tot bitterballen

Begin je dag goed met een uitstekende uitsmijter bij The Family Bar. Of als je na een middag zon, zee en strand, zin hebt in een gezellige borrel. Geniet daarbij van heerlijke, Hollandse tapas -zoals de bitterballen al door de Spanjaarden worden genoemd-, of ga voor het scherp geprijsde dagmenu. Naast al dit lekkers, staat The Family Bar in de wintermaanden bekend om de gezellige jamsessies, waarbij de avond vaak dansend afgesloten wordt. In de zomermaanden vind je hier elke avond livemuziek, waarbij er telkens een andere artiest centraal staat.

Volle maan

Wanneer we Tony naar zijn meest memorabele avond vragen, antwoord hij: ‘’Dat is eigenlijk altijd tijdens volle maan. Dan lijkt iedereen naar The Family Bar getrokken te worden, is het er supergezellig en gebeuren er altijd wel gekke dingen. Er hangt een bijzondere en bruisende sfeer. Kom het maar gewoon ervaren.’’

The Family Bar | Puerto Deportivo Local 317 29640 Fuengirola - Malaga | +34 952 46 16 41

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Marbella Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).