bruisende zaken

Guillermo Carniceria Holandesa: Uw Nederlandse slager in Spanje

Guillermo Carniceria Holandesa: Uw Nederlandse slager in Spanje

01-03-2019

Willem van Beek en zijn vrouw Dominique verhuisden vroeg in het jaar 2000 naar Zuid-Spanje om zijn beroep van slager voort te zetten. De geboren Utrechter komt uit een echte slagersfamilie. Zijn grootvader begon in 1937 met een slagerij die al snel een referentie werd en door de hele provincie Utrecht werd geprezen.

Willem - Guillermo in het Spaans - heeft eindelijk zijn vak geleerd in de slagerij van zijn vader en heeft alle diploma's behaald om zichzelf een ‘vakslager’ te kunnen noemen. De familie Van Beek is nu niet alleen bekend in Utrecht, maar ook aan de Costa del Sol.

Hij biedt zijn klanten de best mogelijke service en kwaliteitsvlees aan. Het enige dat u hoeft te doen is een blik werpen op het vlees dat in de winkel te zien is en u zult zelf zien hoe vers en gezond het eruitziet.

Bij Guillermo slacht het team zelf het vlees. Willem maakt onder andere de rosbief, ham en fricandeau helemaal zelf. De heerlijke rookworst komt uit de eigen rokerij. Naast vlees verkoopt men in de winkel ook salades, soepen, sauzen, kazen, delicatesses en wijn.

Carretera Ronda, 43 Benahavís, Andalucia | +34 952 92 74 78 carniceriaholandesa@gmail.com | www.carniceriaholandesa.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Marbella Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).