BRUISENDE COLUMN

Beach House

Beach House

01-03-2019

Romantisch dineren aan het strand met prachtig uitzicht over de zee en muziek op de achtergrond, dat kan bij Beach House Marbella. Je kunt natuurlijk plaats nemen in het restaurant aan tafel met het diner, maar wat dacht je van ontbijt op bed?

Op het strand bij dit restaurant staan namelijk grote ligbedden, waar ze je een heerlijk ontbijtje komen brengen. Dat is pas een luxe beleving! Ook is er een Beach Lounge, waar je met chille muziek kunt genieten van een lekker broodje tijdens de lunch. Op de dinerkaart staan veel verschillende gerechten. Aanraders zijn de gestoofde en gemarineerde spare ribs, de spicy Thaise rundersalade, de malse Angus Beef burger of de geroosterde kreeft gemarineerd in knoflooksaus. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want er staat zo veel lekkers op de menukaart!

Optredens

Daarnaast zijn er regelmatig optredens bij Beach House Marbella. Tijdens de weekends worden er concerten georganiseerd met live muziek, gebracht door getalenteerde, lokale musici. Kortom, ga lekker zitten of liggen in de zon, bestel een cocktail en wat lekkers om te eten en beleef de luxe van Marbella.

Duik in de zee van Beach House

Als je op zoek bent naar iets actievers, dan is er ook een ruim aanbod aan watersportactiviteiten. Je kunt op het strand kayaks en waterfietsen huren. Beach House is een unieke bestemming waar je kunt genieten van een uitstekende sfeer met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en de Rots van Gibraltar.

The Beach House Marbella | Avenida de Las Antillas | 29604 Marbella


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/nederlandbruist.tili.nl/http/index.php on line 1142

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Marbella Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).