bruisende zaken

Zoveel liefde voor vis, dat proef je!

Zoveel liefde voor vis, dat proef je!

01-04-2019

Trek in Hollandse haring vers van het mes? Of een portie kibbeling? Ja, zelfs voor Noordzeetong kun je bij het Nederlandse visrestaurant Luna Azul terecht. Hier eet je de lekkerste lekkerbekjes en paling op toast.

Sinds dit voorjaar is er een prachtige, nieuwe zaak, midden in het centrum

Vissersfamilie

arend van de Ree en zijn vrouw Bess mag je toch echt wel experts noemen als het om vis gaat. Barend komt uit een ware vissersfamilie en ontmoet zijn vrouw elf jaar geleden in zijn zaak. Bess vindt het er zo leuk dat ze besluit om de Horecaschool te doen. Ze doet onder andere ervaring op bij Duin en Kruidberg in Santpoort, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Eigenlijk is ze nooit meer weggegaan uit de horecawereld en nu staan ze samen met veel liefde in de keuken.

Van IJmuiden naar Torremolinos

Na tien jaar een visrestaurant in IJmuiden gehad te hebben, openen Barend en Bess een restaurant in Haarlem. Al is het Spanje dat hen na vijf jaar roept. Ze kiezen voor de wijk La Carihuela in Torremolinos. Lekker dicht bij het vliegveld en een buurt waar veel Nederlanders komen.

Lovende recensies

Zoveel liefde voor vis, het vak en gastvrijheid, dat proef je direct als je bij Luna Azul bent. Voorheen zat het restaurant aan de rand van Torremolinos, maar sinds dit voorjaar is er een prachtige, nieuwe zaak, midden in het centrum. Barend zegt hierover: ‘’Nederlanders, Belgen maar ook Duitsers en Engelsen weten ons al te vinden. Op deze toplocatie verwachten we ook de Spanjaarden kennis te laten maken met onze Oer-Hollandse visspecialiteiten en speciaal geselecteerde wijnen.’’

Luna Azul | Eigenaar: Barend van de Ree | 30 Calle Chiriva, 29620 Torremolinos-Málaga +34 667 70 24 55 | grandcafelunaazul@gmail.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).