BRUISENDE ZAKEN

In Zuid-Spanje fiets je elk uur door een ander landschap

In Zuid-Spanje fiets je elk uur door een ander landschap

01-05-2019

Wim Spa en zijn vrouw ruilen drie jaar geleden het wisselvallige weer en gejaagde bestaan van Nederland in voor een avontuurlijk leven vol zon. Bikekick begint vanuit een hobby, maar het is al snel duidelijk: dit is Wim zijn roeping. Hij is de man die van jouw fietsvakantie een ongekende ervaring maakt.

Elke route maken we persoonlijk en helemaal naar wens.

Bikekick

Wim Spa doet in Nederland veel aan triatlons, wielrennen en mountainbiken. “Toen ik eenmaal in Spanje woonde, begonnen mensen mij te bellen. Of je hier een beetje goed kunt fietsen. Goed? Je kunt hier fantastisch fietsen! Ik begon kleinschalig met het organiseren van fietsvakanties, dat resulteerde in Fietsen in Zuid-Spanje. In 2017 zijn we internationaal gegaan en is het bedrijf omgedoopt tot: Bikekick.”

Ongekend veel mogelijkheden

“De veelzijdigheid is enorm", vervolgt Wim. "Elk gebied is anders en je bent natuurlijk vaak vergezeld door de Middellandse Zee. Meer naar het binnenland klim je via rotspartijen, waarbij je je op de Mont Ventoux waant, via olijfgaarden tot kilometers lange sinaasappelvelden. Elke route maken we persoonlijk en helemaal naar wens. Ook letten we goed op wanneer het genoeg is geweest, we voelen dit haarfijn aan.”

Zoveel meer dan een gids

Wim werkt samen met een Spaanstalige en Duitse gids die de omgeving kunnen dromen. “Tijdens een fietstocht van soms wel 700 km leer je elkaar goed kennen. Het is van belang dat je veel vertelt over de fenomenale omgeving en elkaar aanmoedigt. Je komt jezelf soms echt tegen op de fiets, zeker als het zo warm is in de zomer. Mijn advies: stap vroeg op de fiets en stop rond twaalf uur.”

Calle el Madroño, 29100 Coín, Málaga +34 654580329 | info@bikekick.eu www.bikekick.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).