bruisende zaken

Het gezelligste Nederlandse Grand Café aan de Costa Del Sol

Het gezelligste Nederlandse Grand Café aan de Costa Del Sol

01-05-2019

Wie eenmaal bij de Klikspaan in Torremolinos komt, blijft terugkomen. Je vindt dit vakantieparadijs pal aan het heerlijke strand met de gemoedelijke boulevard.

Zeer uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Ook strandbediening. Mooie studio’s te huur boven de zaak.

Zonnen, eten, slapen, feesten en repeat

Je kunt hier fantastisch eten: van uitsmijters en pannenkoeken tot de beste biefstuk, een heerlijk huisgemaakte patatje stoofvlees en supermalse spareribs. Ook kun je er logeren in één van de appartementen met uitzicht op zee. Of wat denk je van zonnen op één van de honderdtachtig bedjes direct voor de deur. Laat je verwennen met een heerlijke massage en bestel de inmiddels beroemd geworden appeltaart zo direct aan je strandbedje.

Het team bestaat uit vaste gezichten. Dit alles zorgt voor een gemoedelijke sfeer, waardoor de Klikspaan populair is onder Nederlanders en de perfecte locatie om een feestje te geven.

Paseo Maritimo, 53, 29620 La Carihuela – Torremolinos (Málaga) +34 952 050 133 | info@deklikspaan.com www.costasolholidayrentals.com | www.deklikspaan.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).