BRUISENDE ZAKEN

Ken jij Grand Café Cristal nog niet?

Ken jij Grand Café Cristal nog niet?

01-05-2019

Grand Café Cristal straalt een gemoedelijke sfeer uit met een klassiek interieur en hippe accenten waaronder een zeer uitnodigende bar en aan de zijkant gezellige banken met hoge tafels.

Kom dan eens langs in een van de mooiste zaken van Torremolinos met zijn enorme uitstraling.

Grand Café Cristal staat voor heerlijk eten, een gezellige borrel en vriendelijk personeel! Op de vernieuwde menukaarten voor zowel de lunch als het diner staan gerechten met voor ieder wat wils, zoals heerlijke verse salades, vlees en visgerechten.

Ze serveren een heerlijk kopje koffie van het merk Mocay inclusief een borreltje Baileys met slagroom om de dag goed te beginnen.

Live-muziek Op de vrijdag en zondagavond is er tevens een pianist/zanger om de zeer sfeervolle zaak nog meer elan te geven tijdens het diner.

Calle Bulto 65 La Carihuela | 29620 Torremolinos (Malaga) | +34 602 29 40 40 | FB grandcafecristal

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).