BRUISENDE COLUMN

De Mercado Atarazanas, hotspot in Málaga

De Mercado Atarazanas, hotspot in Málaga

01-05-2019

De Mercado Atarazanas is gelegen in het historisch centrum van Málaga. Het is gevestigd in een schitterend 19e eeuws pand gevuld met mediterrane geluiden, de heerlijkste geuren en Spaanse gezelligheid.

TIP: wel op tijd gaan, want de markt is maandag t/m zaterdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur.

De Mercado is ontworpen door Joaquín de Rucoba en gebouwd in Neo-Moorse stijl tussen 1876 en 1879. Atarazanas is Moors voor scheepswerf en de Mercado Central heeft deze naam omdat het vroeger een plaats was waar schepen werden hersteld.

In de drie hallen vind je vlees, verse vis, groente en fruit, kruiden, kaas en noten. Het is een echt niet te missen hotspot van Málaga! Parkeren kan vlakbij in de parkeergarage Muello Uno (bij de haven). Je maakt dan naar de Mercado een schitterende wandeling door Passeo del Parque, een 800 meter lang stadspark boordevol tropische bomen, planten en vogels.

Deze tip wordt je aangeboden door Sí Andalucía (www.siandalucia.com)

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).