bruisende zaken

Heerlijke Hollandse delicatessen

Heerlijke Hollandse delicatessen

01-06-2019

Bij Panaderia Heredia is het lastig kiezen uit alle Nederlandse delicatessen die je vrijwel nergens anders in de omgeving kunt vinden. Naast het feit dat je hier verrukkelijk kunt lunchen, koop je er ook gelijk al je Hollandse lekkernijen.

Met zo’n ruim aanbod én dankzij de hoge kwaliteit blijven de klanten steeds weer terugkomen. Michel: “Dat is voor ons het grootste compliment.”

De klant bepaalt het assortiment Michel en zijn compagnon Patricia hebben de voormalige Panaderia Heredia omgetoverd tot een ware Dutch Deli. Michel: “De zaak bestaat al tien jaar, maar wij hebben hem overgenomen om er nog iets veel mooiers van te maken. De uitdaging zit hem in het voorzien in de behoefte van vakantiegangers, pensionado’s en de bewoners uit de regio Marbella. We horen de wensen van onze klanten met liefde aan en zo is ons assortiment grotendeels ontstaan.” Van pindakaas tot stamppot Michel: “We hadden al snel in de gaten dat menig Nederlander zijn bammetje met pindakaas of Hollandse kaas erg snel mist.” Wie naar Benahavis komt hoeft zijn koffer nu niet meer vol te stoppen met deze producten, je koopt ze gewoon hier. Wanneer je trek hebt gekregen tijdens het winkelen, kun je bij de deli ook terecht voor een overheerlijke lunch. De uitgebreide kaart biedt zoveel opties dat het best lastig kiezen is tussen al die Hollandse delicatessen. Van boerenkoolstamppot met de bijbehorende worst tot pannenkoeken en superlekkere smoothies.

Of wat te denken van een huisgemaakt broodje bal, een uitsmijter of een tompouce?

Calle Miguel Rubiales, Carretera de Ronde Km 43, 2 | 29679 Benahavis, Spanje | +34 952 927 081 | +34 656 510 977

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).