column

Op zoek naar jouw ideale plek onder de zon?

Op zoek naar jouw ideale plek onder de zon?

01-06-2019

‘Time flies when you're having fun’ is precies wat de sfeer weergeeft in deze prachtige zomerse maanden in Marbella.

Wij zijn hier om uw wensen te vertalen naar realiteit. Neem contact met ons op en neem die stap!

Het hoogseizoen is in volle gang en overal in en rond Marbella is het volop genieten van de prachtige omgeving. Heerlijk met je voeten in het zand van een lunch genieten of na een voldane golfdag genieten van de zwoele zomeravond en de talloze andere mogelijkheden om van het leven te genieten.

Eveneens de motivatie voor zovelen om aan de Costa del Sol een tweede thuisbasis te creëren om meerdere keren per jaar van het zonnige leven in Marbella te profiteren. Uiteraard begeleiden wij al deze aspirant woningbezitters uitgebreid in hun zoektocht naar hun ideale plek onder de zon. Neem ook de stap om wat vaker de zon op te zoeken en te genieten van alles wat Marbella u biedt.

Estrella Estates levert een echte sterrenklasse

M +34 612461433 E info@estrellaestates.com C/ Casiopea, 29660 Nueva Andalucia Marbella

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).