bruisende zaken

Sublieme service waarbij problemen niet bestaan

Sublieme service waarbij problemen niet bestaan

01-07-2019

De naam Complete Services Home & Garden slaat de spijker op zijn kop: met één telefoontje kan alles omtrent huis en tuin voor jou geregeld worden. Van een imposante verbouwing of monumentale restauratie tot een welkom-thuis-gevoel creëren nadat je even bent weggeweest.

“Er is nog nooit iets geweest dat we niet hebben kunnen oplossen”

Carpe diem

Van Iris Maas kunnen we niet alleen zakelijk veel leren, ze beschikt ook over een flinke dosis levenswijsheid. Al tien jaar woont deze ondernemende vrouw in Estepona. Iris: “Wonen in Spanje is heerlijk, je kunt naar buiten wanneer je wilt en daar vind je zowel de zee als prachtige heuvels. Dit zorgt voor een enorm gevoel van vrijheid. Ook heb ik geleerd om met de dag te leven, net zoals de oorspronkelijke inwoners dat doen. Wanneer je in Andalusië een café bezoekt, stap je vijftig jaar terug in de tijd. Ongeacht het inkomen, men viert hier elke dag het leven. Zonder zich zorgen te maken over morgen of wat er gister is gebeurd.”

Voor een tweede keer het roer om

Iris begint haar Spaanse avontuur met een B&B en later een goedlopende natuur-voedingswinkel die ze na vijf jaar allebei in één week verkoopt. Ze is toe aan iets nieuws, maar een vriendin tipt haar toch nog snel over een finca. Ze laat deze helemaal verbouwen door de getalenteerde en intelligente Antonio, met vijfentwintig jaar ervaring in het vak. Hij wil graag uitbreiden, maar is alleen de Spaanse taal eigen en ziet al snel iets in Iris die maar liefst vijf talen vloeiend spreekt.

Geen probleem dat niet kan worden opgelost

Iris: “Er is bijna niets zo persoonlijk als iemands huis. Daarom leveren we alleen werk af waar we honderd procent tevreden over zijn. Er is werkelijk geen probleem dat niet kan worden opgelost door één van onze experts. Of het nu gaat om de fundering aanleggen of iets lassen dat eigenlijk niet te lassen valt. Er is nog nooit iets geweest dat we niet hebben kunnen oplossen. We laten je daarbij nooit achter met alleen maar werklui en komen frequent langs om te kijken naar het proces. Niet alleen om zo de beste kwaliteit te bieden, maar ook omdat we het contact met de klant bijzonder belangrijk vinden.”

Avenida Las Lomas 26, Estepona | +34 646 79 88 83 | completeserviceshomegarden@gmail.com | www.completeserviceshomegarden.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).