BRUISENDE COLUMN

Waterpret in Marbella

Waterpret in Marbella

01-07-2019

Dankzij de hoge temperaturen en ligging aan de Middellandse Zee is Marbella een ideale plek om watersporten te beoefenen. Er zijn dan ook verschillende activiteiten in en op het water waar je hart sneller van gaat kloppen.

Hiervan gaat je hart sneller kloppen

Wil je al peddelend genieten van een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en het Sierra Blanca-gebergte? Dan is Paddle Boarding de wateractiviteit voor jou. In Marbella zijn er diverse mogelijkheden om deze activiteit uit te voeren onder leiding van gekwalificeerde instructeurs. Zij zorgen voor een spectaculaire tocht die je staand op een board al peddelend vervolgt. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om te zwemmen in het water en te ontspannen op je board.

Kajakken is een andere activiteit waarbij je peddelt langs mooie bezienswaardigheden. Ditmaal echter wel in een één- of tweepersoons-boot. Zeker voor de mensen die graag zitten tijdens het peddelen is dit de activiteit die de voorkeur zal hebben ten opzichte van Paddle Boarden.

Ben je dol op klimmen en klauteren? Dan is Canyoning meer een activiteit voor jou. Tijdens deze fysieke tocht volg je de loop van een rivier door een kloof. Hierbij kom je onder andere watervallen, glijbanen en meren tegen. Ook is het mogelijk om een stukje te zwemmen of abseilen. Tijdens deze activiteit ben je omgeven door de grote schoonheid van de natuur en heb je een geweldig uitzicht.

Voor snelheidsduivels heeft Marbella ook leuke activiteiten. Aan de kust liggen namelijk jet- en speedboten die met hoge snelheid over het water vliegen. Stap op een van deze boten en geniet van de adrenaline, de verfrissende wind en het verkoelende water dat opspat tijdens deze turbulente rit. Daarbij kan je vaak ook vervoerd worden op een opblaasbaar voorwerp achter de boot. Zo slinger je aan een touw alle kanten op. Een ervaring waar je even van bij zult moeten komen!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).