COLUMN ELLY PERSONS

Dé perfecte trouwlocatie!

Dé perfecte trouwlocatie!

01-08-2019

Marcel en Monique trouwen volgend jaar op een doordeweekse dag, zonder al te veel poespas, alleen voor de officiële papieren. Een bewuste keuze. Tijdens een romantische ceremonie in het zuiden van Spanje willen ze elkaar het jawoord geven.

Droom je ook van een huwelijk onder de Spaanse zon?

Omdat ze allebei een drukke baan hebben, huren ze mij in als weddingplanner. Dat ik in Spanje woon en alles ter plaatse kan regelen, vinden ze een enorme plus.

Een droomhuwelijk begint met dé perfecte trouwlocatie. Daarom stel ik voor dat ze naar mij toekomen om een aantal locaties te bezoeken die goed bij hun wensen passen. We gaan langs bij een villa met uitzicht op zee, een finca in de bergen en een boutique hotel in een rustig gedeelte van Marbella. Allemaal zijn ze geschikt voor een kleine en intieme viering, alleen bijgewoond door familie en goede vrienden. Precies wat ze willen.

Bij de tweede locatie is de klik er meteen. Het is net als in de liefde. Ook dan weet je meteen of het goed zit. Na twee dagen vliegen ze met een gerust gevoel weer naar huis, blij dat ze dé perfecte locatie hebben gevonden en dat ze alle voorbereidingen aan mij kunnen overlaten.

Kijk voor meer informatie op www.trouweninspanje.nl en neem contact met mij op.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).