bruisende zaken

Slager in hart en nieren

Slager in hart en nieren

01-08-2019

Maar Carniceria Holandesa is veel meer dan een slagerij. Je kunt hier ook ontbijten, lunchen en specialiteiten zoals filet americain mee naar huis nemen.

SINDS 1937

Willem: “We werken met luxeproducten zoals Iberico, Black Angus en Kobe. Al kun je ook genieten van een stoofschotel met een fles wijn uit onze eigen bodega. Natuurlijk zit ook de Hollandse traditie er nog in: kinderen krijgen altijd een plakje worst en ik laat graag allerlei lekkers proeven van mijn BBQ. Je mag echt niet weggaan zonder dat je de spareribs geprobeerd hebt, hoor!”

Carretera Ronda, 43 Benahavís, Andalucia | +34 952 92 74 78 | carniceriaholandesa@gmail.com | www.carniceriaholandesa.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).