column

Interview met huidtherapeute Marieke Braafhart

Interview met huidtherapeute Marieke Braafhart

01-09-2019

Wij willen je graag voorstellen aan de nieuwe huidtherapeute van de Van Rosmalen Kliniek: Marieke Braafhart!

Wat vind je leuk aan huidtherapie

Als huidtherapeute vind ik het leuk om mensen zowel medisch als esthetisch te kunnen helpen. Ik vind het leuk om resultaatgericht te werken en mensen hierdoor tevreden de deur uit te laten gaan. Mijn passie vind ik in het opstellen van een behandelplan op maat en het werken naar een optimaal behandelresultaat. Ieder persoon heeft een andere huid, wensen en verwachtingen. Dit maakt het vak huidtherapie erg leuk, omdat het uitdagend blijft en er geen ’standaardbehandeling’ is. Daarnaast is de cliënt een erg belangrijke factor in het behandeltraject om samen naar een mooi behandelresultaat te werken. Een goede huidverzorging voor thuis in combinatie met huidtherapiebehandelingen zal resulteren in een stralende, frisse en gezonde huid. Wanneer ik zie dat de huid zichtbaar verbetert en dit ook terug zie in de uitstraling van de cliënt, ben ik blij!

Wat is jouw favoriete huidbehandeling?

De combinatiebehandelingen die wij als huidtherapeuten bij Van Rosmalen Kliniek toepassen zijn ontzettend leuk. Geen huid is hetzelfde en zal andere behoeftes en/of huidproblemen hebben. Elke zone van de huid kan apart behandeld worden, van grove poriën, huidverslapping, pigment, couperose tot aan acne. Er kunnen verschillende behandeltechnieken tijdens één behandeling worden toegepast. Van microneedling met radiofrequentie voor huidverslapping of littekens, peelings voor pigmentatie of een acne huid tot aan IPL-behandelingen voor roodheid en/of pigment. Door deze verschillende technieken te combineren wordt er echt een behandelplan op maat gemaakt. Hierdoor wordt gezorgd dat de huid in topconditie komt, mooi egaal wordt en gaat stralen.

Wat is je specialisatie?

Mijn expertise ligt bij peelings, licht- en laserbehandelingen, microneedling met radiofrequentie en adviseren in skincare.

Waarom de Van Rosmalen Kliniek?

Ik heb voor de Van Rosmalen Kliniek gekozen, omdat hier de 'full face approach' wordt gehanteerd. Er wordt gekeken naar de unieke vorm van het gezicht en er wordt rekening gehouden met de wensen van de cliënt. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de cosmetisch artsen. Bovendien wordt er ook wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot de cosmetische geneeskunde uitgevoerd, wat ook een onderdeel is van mijn werkzaamheden. Het is een toonaangevende kliniek, er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en hoogwaardige producten. Ik vind de cosmetische kant van het vak huidtherapie erg boeiend en daar sluit de Van Rosmalen Kliniek uitstekend op aan.

Heb je nog een beauty tip?

Start je dag met een antioxidant op basis van een hoge concentratie vitamine C! Het versterkt de interne bescherming van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zodat de zichtbare tekenen van huidveroudering zelf gecorrigeerd kunnen worden. Schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV-straling, luchtvervuiling, roken en stress kunnen cel schade veroorzaken. Dit zorgt voor rimpels, roodheid, verlies aan stevigheid, pigmentatie of ontstekingen. Een antioxidant op basis van vitamine C zal de vrije radicalen neutraliseren en de huid weer naar een gezonde huidconditie tillen. Een antioxidant beschermt je huid voor 24 uur. Hieraan moet zeker ook een SPF 50 op basis van titaniumdioxide en zinkoxide worden toegevoegd. Dit zijn minerale filters die de huid niet irriteren.

Interesse in een huidbehandeling bij Van Rosmalen Kliniek? Marieke helpt je graag!

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen | Prins Bernhardstraat 2, Nijmegen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie