bruisende zaken

BeautyBalloon, een feestje voor haar & huid

BeautyBalloon, een feestje voor haar & huid

01-09-2019

BeautyBalloon timmert hard aan de weg. In februari 2017 opende BeautyBalloon Skin de deuren in het Van der Valk Hotel in Lent. Inmiddels alweer 2 jaar geleden werd in het centrum van Nijmegen BeautyBalloon Hair geopend.

Alles moet kloppen, tot in de kleinste details

Na de overname van de salon Eef&Haar in 2013 was de naamsverandering naar BeautyBalloon een logische stap. Binnen nu en een jaar komen er nog 2 vestigingen in Wijchen en Den Bosch bij.

“Veel mensen vragen zich af waarom we voor deze naam hebben gekozen,” vertelt eigenaar Bert van Bennekom. “Het antwoord is simpel; bij BeautyBalloon vieren we een mooi kapsel en een stralende huid.”

Celebrate your skin

“In onze schoonheidssalons wordt gewerkt met de geconcentreerde producten van Oolaboo, die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten. We spreken niet over behandelingen maar over ceremonies. De beleving staat bij ons centraal. De schoonheidsspecialistes zijn iedere minuut met je bezig. Het is echt een moment voor jezelf.” Voor de duidelijkheid; ook niet-hotelgasten zijn welkom bij BeautyBalloon Skin in het Van der Valk Hotel in Lent.

Celebrate your hair

“In onze kapsalons werken we o.a. met de duurzame, milieuvriendelijke producten van Davines, die bestaan uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Zelfs de verpakking is volledig recyclebaar. Niet voor niets heeft Davines onlangs een B Corp certificering in de wacht gesleept.” BeautyBalloon Hair staat verder voor modern, tijdloos en draagbaar haar. “We zijn gespecialiseerd in kleuren en hebben verschillende kleurspecialisten in dienst.” Ook leuk; verblijf je rond lunchtijd in de salon, dan kun je iets lekkers bij de naastgelegen lunchwinkel De fabriek bestellen!

Permanente Make-Up

In onze vestiging in Wijchen (nu nog OYOY hair and skin) is Jamilla als beautyspecialiste gespecialiseerd in PMU (permanente make-up). Jamilla heeft jarenlange ervaring in het zetten van prachtige permanente make-up. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over een mooie eyeliner en prachtige wenkbrauwen. Want hoe fijn is het om op te staan met een subtiele make up? Door de juiste permanente make-up krijgen jouw ogen en wenkbrauwen nét dat beetje extra uitstraling!

Vier het feestje met ons mee en maak vandaag nog een afspraak!

Salons: Van Welderenstraat 71, Nijmegen | Hertog Eduardplein 4, Lent (Van der Valk Hotel) nijmegen@beautyballoon.nl | lent@beautyballoon.nl | www.beautyballoon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere