bruisende zaken

Iedereen is een ambassadeur

Iedereen is een ambassadeur

01-09-2019

Sinds 1911 is Doorman dé speciaalzaak voor audio, televisie en huishoudelijke apparatuur in Nijmegen en omgeving. Daarmee is het een van de oudste familiebedrijven in de stad. Een rijke historie dus en gevestigd in een sfeervol pand, maar Doorman gaat met de tijd mee en speelt in op de nieuwste trends.

Wij zijn zuinig op onze klanten!

“We hebben in de loop der jaren een grote trouwe klantenkring opgebouwd”, vertelt Sabine Doorman, inmiddels de vierde generatie werkzaam in het bedrijf. “We zijn zuinig op onze klanten en zijn er trots op als ze bij ons terug blijven komen, vaak ook van generatie op generatie. Je krijgt daardoor een persoonlijke band met de mensen.”

Uitmuntende service

Juist die persoonlijke betrokkenheid onderscheidt Doorman van vergelijkbare zaken. “Onze medewerkers werken eveneens al lange tijd bij ons, ook daar zijn we trots. We nemen alle tijd voor een advies op maat. Onze service houdt bovendien niet op als de aankoop is gedaan. Bijna alle apparaten bezorgen en installeren we gratis aan huis. Desgewenst adviseren we je via de telefoon en we hebben ook wel eens iemand opgehaald, die niet in staat was naar de winkel te komen.”

Eigen technische dienst

“Een ander onderscheidend vermogen is onze eigen technische dienst, wie heeft dat nu nog? Daardoor kunnen we snel handelen. We hebben ook alle gerenommeerde merken voor de vervangingsmarkt.

We komen vooraf gratis opmeten of uw nieuwe apparatuur ook echt past. En uiteraard bouwen we het gratis in.

Voor ieder budget

“We verkopen eigenlijk alles waar een stekker aan zit. Hebben we het niet staan, dan gaan we gericht voor u op zoek.

Als zelfstandige winkel kunnen we sowieso relatief makkelijk ons assortiment aanpassen. Dat stelt ons ook in staat in te spelen op de laatste trends. Daarnaast vinden we het belangrijk een winkel te hebben die voor iedereen aantrekkelijk is, ongeacht budget. Uiteindelijk is iedereen een ambassadeur!”

WWW.DOORMAN.NL

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering