column

MOOI NA JE VEERTIGSTE

MOOI NA JE VEERTIGSTE

01-10-2019

"Mijn uiterlijk matcht niet met hoe ik me van binnen voel.” Het is een veelgehoorde opmerking tijdens een consult bij de Van Rosmalen Kliniek. Bij vrouwen aan de vooravond van de overgang ontstaat vaak onzekerheid én twijfel. Accepteer ik het verouderingsproces of doe ik er iets aan?

Een nieuwe levensfase

Dokter Annemarie van Rosmalen: “Na je veertigste ga je een nieuwe levensfase in. Ook je huid en gezichtscontouren veranderen. Niets mis mee, maar als je spiegelbeeld niet overeenkomt met hoe je je voelt, waarom zou je er dan niet iets aan laten doen?”

Zet de tijd stil

“Stapsgewijs, met subtiele veranderingen volgens de nieuwste cosmetische inzichten, bereiken we prachtige resultaten. Verschillende barrières, zoals dat je verslaafd kunt raken aan injectables of je authenticiteit verliest nemen we graag weg. We kijken naar de dynamiek en mimiek van het gezicht als geheel. Voor iedereen is een passende oplossing door middel van bijvoorbeeld de liquid facelift: een methode om de tijd stil te zetten met veilige fillerbehandelingen die het gezicht ondersteunen. Dankzij onze ‘full face approach’ blijf je ook na je veertigste stralen!” Ook mooi na je veertigste? Neem contact op voor een consult.

Ontdek onze 'full face approach'

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen | Prins Bernhardstraat 2, Nijmegen 024 7411 000 | info@vanrosmalenkliniek.nl | www.vanrosmalenkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).