bruisende zaken

Van top tot teen slagen

Van top tot teen slagen

01-11-2019

Aan het begin van de altijd gezellige Marikenstraat vind je een prachtige winkel met twee ruime etages aan dames, heren- en kinderkleding. Dit is Van Uffelen Nijmegen, onderdeel van een keten met 46 winkels verspreid door het hele land. Het filiaal in Nijmegen is extra opvallend na een grote verbouwing, met een ruim aanbod en geweldige service.

“Wij verwelkomen je graag in ons unieke pand, met een ruim aanbod en geweldige service.”

Een prachtige locatie

Eelco Veenhuizen, bedrijfsleider van de winkel, is super blij met de winkel aan de Marikenstraat. Het gaat om een uniek pand op een toplocatie in Nijmegen. Daarbij biedt de Marikenstraat een diversiteit van winkels en horecaondernemingen. Dit zorgt voor een positieve sfeer die ook bij deze winkel goed merkbaar is.

Ben je als bezoeker van de Marikenstraat op zoek naar een kledingwinkel waar het gehele gezin van top tot teen kan slagen? Dan ben je bij Van Uffelen Nijmegen aan het juiste adres.

Uitgebreid aanbod

Van Uffelen Nijmegen is vorig jaar heropend en is nu mooier en groter dan ooit. Hierdoor is ook het aanbod uitgebreid en beschikt de winkel zelfs over een kinderafdeling. Je vindt er veel verschillende merken zoals Maison Scotch, PME Legend, Betty Barclay, Tommy Hilfiger en Nik & Nik. Al met al ben je er zeker van dat je de deur uitloopt met een goed gestylde outfit. Dit is mede te danken aan het gedreven team in de winkel. Ze beschikken over veel ervaring en zorgen voor een stukje persoonlijke aandacht. Daarbij staat eerlijk advies centraal.

Wil jij een lekker dagje winkelen dan is de Marikenstraat daar de ideale locatie voor.

Loop dan zeker eens binnen bij Van Uffelen Nijmegen. Ze verwelkomen je graag met een gezellig praatje en lekker bakje koffie. Vervolgens is het aan jou om lekker te shoppen en met een prachtige outfit de deur uit te lopen.

In de Marikenstraat bevind je je op de perfecte locatie voor een heerlijk dagje shoppen! Het zeer diverse aanbod van winkels is verdeeld over maar liefst twee niveaus.

Het unieke aan de Marikenstraat is de verdeling van winkels over de twee verdiepingen die door bruggetjes aan elkaar verbonden zijn. Dit maakt het een sfeervolle locatie voor winkelend publiek. In de buurt van de Marikenstraat zijn voldoende parkeergelegenheden. Wat hier zeker niet mag ontbreken is de verlichting die het hele jaar door te zien is, wat winkelen in de Marikenstraat nóg gezelliger maakt!

Via www.marikenstraat.nl houden we je op de hoogte van alle evenementen, activiteiten, nieuwtjes & gebeurtenissen in de meest bruisende straat van Nijmegen!

 

Dé mooiste winkelstraat van Nijmegen

Van Uffelen Nijmegen | Marikenstraat 56 - 62 , Nijmegen | 024 323 46 41 | www.vanuffelenmode.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Nijmegen Bruist

Op gevoel
Op gevoel
Nijmegen Bruist


Thuis zijn
Thuis zijn
Nijmegen Bruist


Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Nijmegen Bruist


Spataderen?
Spataderen?
Nijmegen Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
Nijmegen Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
Nijmegen Bruist

Ooglid- correctie?
Ooglid- correctie?
Nijmegen Bruist

Rug- of nekklachten?
Rug- of nekklachten?
Nijmegen Bruist

Spataderen?
Spataderen?
Nijmegen Bruist


Ooglid- correctie?
Ooglid- correctie?
Nijmegen BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).