bruisende zaken

Natuurlijke schoonheid

Natuurlijke schoonheid

01-11-2019

Al meer dan 25 jaar is Wendy schoonheidsspecialiste. Voorheen was haar praktijk gevestigd in het centrum van Wijchen. Sinds kort is Praktijk Cosmetiek verhuisd, compleet vernieuwd en opnieuw geopend aan de Zesweg 158. Naast schoonheids-specialiste, is Wendy ook voedingsconsulente en gespecialiseerd in het bevriezen van vetcellen. Met deze uitgebreide kennis biedt ze diverse behandelingen en mogelijkheden aan.

“De kracht komt uit de natuur, daarmee kan ik de huid met crèmes of natuurlijke voedingssupplementen echt verjongen.”

Een speciaal huidverzorgingsmerk

Praktijk Cosmetiek werkt veel met producten van het merk Dr. Juchheim. Alle producten van dit merk zijn 100% plantaardig, vaak biologisch, bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn dierproefvrij. Tijdens een intake zie je dankzij een voor- en na foto meteen of en hoe de crème werkt. Hierdoor begin je altijd met zekerheid aan een behandeling.

Word de mooiste versie van jezelf

Je kunt bij Praktijk Cosmetiek terecht voor diverse behandelingen. Als voedingsconsulent helpt Wendy je om af te slanken. Je kunt er ook terecht voor een cryolypolyse behandeling, wanneer je van dat laatste vetrandje af wil. Daarnaast heeft Wendy een passie voor natuurlijke huidverjonging, zowel op het gezicht als lichaam. Voor een stevigere huid, verminderen van rimpels of het verminderen van cellulite ben je bij Praktijk Cosmetiek aan het juiste adres. “Mensen hebben geen idee wat er met hun huid kan gebeuren als ze zuivere en natuurlijke producten met hoge kwaliteit gebruiken.”

Uitgebreide intake

Elke behandeling bij Praktijk Cosmetiek begint met een gratis intake. Hier wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. Wendy gaat met je in gesprek en luistert goed naar jouw wensen en de resultaten die je wilt bereiken. Hierdoor kan effectief worden gewerkt aan wat je écht wilt en kan het beste resultaat worden bereikt.

Ben jij schoonheidsspecialiste en wil je ook graag met het merk Dr. Juchheim gaan werken? Praktijk Cosmetiek organiseert hier een speciale inloop- en trainingsdagen voor. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op en plan een gratis intake!

Praktijk Cosmetiek Zesweg 158, Wijchen 06-45110407 info@praktijkcosmetiek.nl www.praktijkcosmetiek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty