Bruisende zaken

Plaatselijk afslanken ís mogelijk!

Plaatselijk afslanken ís mogelijk!

01-11-2019

Marieke Lindsen weet uit eigen ervaring hoe moeilijk afslanken is. Ze ging op zoek naar een methode die wél werkt en vond die in een bijzonder geavanceerd apparaat dat je helpt centimeters te verliezen op de plekken waar jij dat wilt. Bij BeautyFIRM geeft ze ook anderen de kans deze innovatieve behandeling te ondergaan.

“Onze behandelingen werken snel en leiden tot uitstekende resultaten”

Hierbij wordt gewerkt met ultrasound en elektrostimulatie, waardoor jij en je personeel niet alleen gezonder, maar ook alerter en productiever worden. Marieke Lindsen van BeautyFIRM! vertelt: “Als je wilt afvallen, geen tijd hebt om te sporten of bijvoorbeeld van cellulitis af wilt, dan is het een uitstekende methode om resultaten te bereiken. Je kunt met elektrostimulatie tot wel 92% van je spieren trainen. Dat cijfer ligt veel hoger dan hetgeen je met sporten bereikt.”

Nieuwe lymfebehandeling

Sinds kort beschikt BeautyFIRM! over een nieuwe behandeling op het gebied van lymfedrainage. Marieke: “Slechte bloed- en lymfecirculatie zijn vaak oorzaak van esthetische onvolkomenheden. Onze nieuwe methode heeft op het juiste moment met de juiste druk de meest effectieve drainage van de lymfen. Dat verbetert de circulatie en de doorbloeding van het weefsel. De nieuwe behandeling verwijdert afvalstoffen uit het lichaam en reduceert overgewicht. Daarnaast is de behandeling zeer doel- treffend tegen vochtophoping, oedeem, spataderen en cellulitis.”

Wat is lymfedrainage?

Marieke: “lymfedrainage is een zachte, pulserende massage, die meegaat met de stroming van het lymfevocht. Bij de behandeling werken we afwisselend met een ‘drukfase’ en een ‘drukloze fase’. De drukfase zorgt ervoor dat de kleinste lymfe-vaatjes onder de huid licht worden geopend, waar- door het lymfevocht in het lymfevat kan komen. Tijdens de drukloze fase sluiten de lymfevaatjes zich, waardoor het lymfevocht kan worden afgevoerd.”

Mark (48) uit Herpen vertelt dat hij veel baat heeft gehad bij de behandeling. “Doordat ik een zittend beroep heb was ik te zwaar geworden en daarom heb ik gekozen voor de behandeling, die ik heb gecombineerd met sporten voor een blijvend effect. Ik ben in 12 weken 20 kilo afgevallen. Na de derde of vierde keer merkte ik al duidelijk verandering. Mijn gewicht daalde en mijn buik begon te verdwijnen. Ik vind de behandelingen van BeautyFirm dan ook een echte aanrader; je krijgt goed advies en de resultaten zijn onmiskenbaar. Ik zeg dus: gewoon aan beginnen als je een aantal kilo’s kwijt wilt en strakker in je vel wilt zitten. Het werkt snel en uiterst effectief!”

Babet (34) voelde zich meteen op haar gemak na de fijne eerste kennismaking. “Door een beperking in mijn rug ben ik niet in staat om te sporten. Ik wilde graag van mijn zwangerschapskilo’s af, de weegschaal tikte bijna de 80 aan. Ik was erg blij met dieetsuggesties die Marieke mij mee gaf en ze heeft mij ontzettend gemotiveerd door haar positiviteit en enthousiasme. Het werd een echt uitje voor mezelf. Ik ben in totaal 14 kilo en 52 cm kwijt geraakt. Kleding ging losser zitten, shoppen werd een feestje! Ik hoop dat Marieke nog meer mensen zal bereiken zodat ze hun streefgewicht gaan behalen en een gezonde levensstijl aangaan. Met haar aanstekelijke enthousiasme gaat dat zeker lukken.”

Tevreden klanten vertellen! Zij zijn de beste ambassadeurs voor Beauty FIRM! en dat zijn zowel mannen als vrouwen.

Oude Reekstraat 5, Beuningen | 06-19009300 | info@beautyfirm.nl | FB: beautyfirm.nl | www.beautyfirm.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).