Column

Relax!

Relax!

01-11-2019

Dit zijn de woorden van Elizabeth Gilbert. De schrijfster van ‘Eat, pray, love’ is in Nederland en geeft een lezing. Het wordt een inspirerende middag. Ze staat helemaal alleen op een groot podium.

Als je ontspannen bent, kun je de hele wereld aan.

Ik hoor mijn buurvrouw zeggen: “Poeh, wat spannend om voor zo’n groot publiek te spreken.” Maar Elizabeth Gilbert oogt allesbehalve gespannen. Integendeel, ze lijkt volkomen op haar gemak.

New York

Vol humor vertelt ze over haar leven. Hoe ze droomde van een succesvolle carrière als schrijfster. Hoe ze naar New York ging, omdat daar alle beroemde schrijvers wonen. Maar met drie banen had ze helemaal geen tijd om te schrijven. Pas toen ze zich realiseerde dat haar droom zo niet in vervulling zou gaan, begon ze andere prioriteiten te stellen.

Rustig

Ze vervolgt: “Te druk zijn om te doen wat je graag wilt doen, dat is toch zonde? Met vallen en opstaan heb ik geleerd om mijn rust te bewaren. Dat doe ik door de eerste uren van de dag voor mezelf te reserveren. Die tijd is om te schrijven, te mediteren, yoga te doen. Zo start ik mijn dag relaxed.” En dat is te zien, wat staat ze er ontspannen bij. Na afloop verlaat ik de zaal met een goed gevoel.

Als ik rustig blijf, dan komt het goed!

Voor meer informatie kijk op de website www.mendybosch.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering