Adverteren werkt!

BRUISENDE COLUMN

Uitnodiging: Kunst in Kasteel de Kinkelenburg

Uitnodiging: Kunst in Kasteel de Kinkelenburg

05-11-2019

De 6e editie van ‘Kunst in Kasteel de Kinkelenburg’ vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 december. Het kasteel is van 11.00 - 17.00 uur opengesteld voor het publiek. 13 kunstenaars tonen hun nieuwste werken. Laat u verrassen door de verscheidenheid aan kunstwerken. Naast schilderijen, sieraden en fotografie tonen wij u beelden in diverse materialen en technieken, waaronder keramiek, glas, brons, hout en steen.

Kom jij ook naar de feestelijke opening?

Feestelijke opening op zaterdag 7 december

Wij nodigen u van harte uit voor de feestelijke opening. Burgemeester Josan Meijers opent zaterdag 7 december, aanvang 15.00 uur, de expositie met een toespraak. ‘Stonewhistle’ zal u verrassen met de muzikale klanken van hun SoundCircles.

Kasteel de Kinkelenburg | Kinkelenburglaan 1, Bemmel | www.expo-kinkelenburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).