Adverteren werkt!

Column

December huidboost met alles erop en eraan!

December huidboost met alles erop en eraan!

01-12-2019

De dagen worden weer kouder en bij velen begint de voorpret van de feestdagen. Lootjes worden getrokken voor Sinterklaas en de eerste kerstborrels verschijnen in de agenda. Nog even een dagje shoppen met die goede vriendin om de perfect dress & shoes voor Oudjaarsavond op de kop te tikken.

Helaas gaat deze voorpret voor velen ook gepaard met feestdagen stress. Daarnaast zorgt de gure herfstperiode ervoor dat je huid niet vanzelfsprekend in topconditie is. Maar bij dat mooie jurkje en die gave schoenen wil je natuurlijk ook een stralende huid.

Tijd, liefde en aandacht voor jezelf met een op maat gemaakte 1-uurs behandeling speciaal voor de feestdagen. Met een arsenaal aan super geconcentreerde ingrediënten van Nimue hebben onze huidspecialisten de mogelijkheid om de behandelingen volledig aan te passen naar de behoefte en conditie van jouw huid.

In deze behandeling van een uur wordt je huid ontgift en gereinigd door een peeling, met als resultaat een fijnere huidstructuur. De actieve werkstoffen worden door middel van bindweefsel grepen ingemasseerd en zo in de diepere huidlagen gebracht. Dit volledig uurtje voor jezelf zorgt ervoor dat alle huidfuncties worden geactiveerd zodat je met een strakke en stralende huid de decembermaand doorbrengt.

Deze behandeling, waarin jouw gezicht een uur lang op en top wordt verwend, bieden wij speciaal in de maand december aan voor € 80,- Alvast hele fijne feestdagen gewenst en een mooi en gezond 2020!

Schoonheidssalon Patrizia Bos | Passage Molenpoort 115 Nijmegen www.patriziabos.nl | info@patriziabos.nl | 024 3238559 | schoonheidssalonpatriziabos

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).