Column

JONGE SLAGERSTALENTEN VALLEN IN DE PRIJZEN!

JONGE SLAGERSTALENTEN VALLEN IN DE PRIJZEN!

01-12-2019

Tijdens de Nationale Slagers Vakbeurs worden er vakwedstrijden gehouden. In verschillende categorieën kunnen producten worden ingestuurd, die door een vakjury worden beoordeeld op tientallen verschillende punten. Uiteraard op smaak, maar ook uiterlijk, afwerking, structuur, geur, etc.

Met goud bekroond

Bij ons werken o.a. drie hele enthousiaste jonge slagers. Mathijs is 27 jaar, volleerd slager, worstenmaker en tevens bedrijfsleider in onze slagerij. Daarnaast hebben we Yoni van 19 jaar, bezig met zijn laatste jaar van de opleiding tot bedrijfsleider en super enthousiast. En sinds deze zomer werkt ook Willem, 18 jaar, bij ons. Hij heeft Havo gedaan, wil graag slager worden en is dus in september gestart met de opleiding.

Deze drie jongens hebben op eigen initiatief aangegeven graag mee te willen doen met de vakwedstrijden! Dat juich ik uiteraard van harte toe en heb ze deze mogelijkheid geboden. En het mooie is, ze hebben alle drie meerdere malen GOUD behaald! In totaal zijn 10 producten beoordeeld met GOUD en 2 producten met GOUD met STER; onze zure zult en Gelderse gekookte worst. Dat is voor deze jonge talenten uitzonderlijk goed! Zeker als je bedenkt dat er een paar honderd slagers meedoen met deze wedstrijden die al jaren in het vak zitten. En omdat wij een biologische slagerij zijn, zitten er een aantal beperkingen aan het worst maken t.o.v. gangbare slagerijen. Dat maakt het iets lastiger, maar wel veel uitdagender en blijkbaar wordt onze pure smaak gewaardeerd! Dus... dat wij met z’n allen trots zijn op deze mannen mag wel duidelijk zijn.


• Gebraden rundergehakt met gerookte boter (Goud). Bedacht door Willem
• Gelderse gekookte worst (Goud met ster)
• Nijmeegse Leverworst (Goud)
• Ontbijtspek (Goud)
• Runderrookvlees (Goud)
• Zure zult (Goud met ster)
• Rundvleessalade (Goud)
• Kip kerry salade (Goud)
• Oerhammetjes (Goud) Bedacht door Yoni
• Lamsrookworst (Goud)
• Pancetta (Goud)
• Provencaalse Rollade (Goud)

Proficiat jongens! Bas Derksen en alle trotse collega’s.

BIOLOGISCHE SLAGERIJ Groenestraat 189, Nijmegen 024-355 50 60 nijmegen@degroeneweg.nl www.nijmegen.degroeneweg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Op gevoel
Op gevoel
Nijmegen Bruist


Thuis zijn
Thuis zijn
Nijmegen Bruist


Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Nijmegen Bruist


Spataderen?
Spataderen?
Nijmegen Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
Nijmegen Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
Nijmegen Bruist

Ooglid- correctie?
Ooglid- correctie?
Nijmegen Bruist

Rug- of nekklachten?
Rug- of nekklachten?
Nijmegen Bruist

Spataderen?
Spataderen?
Nijmegen Bruist

Ooglid- correctie?
Ooglid- correctie?
Nijmegen Bruist




EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).