bruisende zaken

Kin en kaaklijn verstrakken?

Kin en kaaklijn verstrakken?

01-12-2019

Ontwikkelingen in de cosmetische geneeskunde gaan razendsnel. Onlangs werd een nieuwe filler geïntroduceerd: Juvéderm Volux.

Cosmetisch artsen KNMG Shai Rambaran en Annemarie van Rosmalen zijn enthousiast: “Deze filler onderscheidt zich van alle andere fillers door haar stevigheid waardoor het resultaat langer aanhoudt. Wel 18-24 maanden.” Dit maakt de Volux filler bij uitstek geschikt voor het behandelen van kin en kaaklijn om de felbegeerde V-vorm, en daarmee jeugdigheid, in het gezicht te herstellen.

Tot voor kort waren de non-invasieve behandelmethoden voor kin en kaaklijn beperkt. Maar met de komst van Juvéderm Volux komt daar nu verandering in. Deze miracle worker bestaat uit 100% hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die niet alleen voorkomt in onze huid, maar ook in het zenuwstelsel en bindweefsel. Het zorgt voor een soepele en elastische huid.

Wil jij ook een strakke kaaklijn en een V-vorm in je gezicht? Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk consult met een ervaren en gecertificeerd cosmetisch arts KNMG in de Van Rosmalen Kliniek.

Tijdens het consult wordt er gekeken naar de beste mogelijkheden voor jou, zodat ook jij kan gaan stralen met een strakke kaaklijn!

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen | Prins Bernhardstraat 2, Nijmegen 024 7411 000 | info@vanrosmalenkliniek.nl | www.vanrosmalenkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty