01-01-2020
Runderreepjes en roerbakgroenten in boekweitpannenkoek
Op onze website vind je nog meer recepten met onze biologische producten.
Vermeng de kruiden met de olie en zout en giet dit over de vleesreepjes. Vermeng goed en laat even staan tot verder gebruik.
Doe de meel, bloem en zout in een kom en klop er de melk en ei door tot een glad beslag. Verwarm een beetje van de boter of olie in een grote koekenpan en bak op hoog vuur 4 grote pannenkoeken. Dek ze af met aluminiumfolie en houd ze warm tot verder gebruik.
Verwarm een eetlepel olie in de wok en roerbak de runderreepjes in twee porties een minuut op hoog vuur. Voeg de groenten toe en roerbak nog 2 minuten mee. Leg de pannenkoeken op borden en schep er een lepel vlees en groenten op.
Ingrediënten voor 4 personen 1 eetl. olie
- snuf zout
- 1 eetl. boemboe saté-kruiden
- 400 g biologische runderreepjes 100 gr boekweitmeel
- 100 gr tarwebloem snuf zout
- 5 dl melk
- 1 losgeklopt ei 1 eetl. olie of vloeibare boter 250 gr kant-en-klare Oosterse roerbakgroenten
Eet smakelijk, Bas Derksen
BIOLOGISCHE SLAGERIJ Groenestraat 189, Nijmegen 024-355 50 60 nijmegen@degroeneweg.nl www.nijmegen.degroeneweg.nl
Nijmegen Bruist
Nijmegen Bruist
Nijmegen Bruist
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).