bruisende zaken

Kunst van peelings

Kunst van peelings

01-02-2020

Vandaag de dag zijn er veel verschillende huidverbeterende technieken. Peelings zijn daar een voorbeeld van. De laatste jaren zijn peelings erg populair geworden, maar wist je dat peelings al eeuwen geleden werden toegepast? Cleopatra gebruikte bijvoorbeeld het melkbadje wat de natuurlijke exfoliërende stof melkzuur bevatte.

Huidverjonging en -versteviging door middel van een peeling

Een peeling is een gerichte behandelmethode die zorgt voor het verwijderen van dode en oude huidcellen. Vervolgens stimuleert het de huid tot celdeling inclusief stimulatie en ontwikkeling van nieuw collageen en elastine. Dit resulteert in huidverjonging en -versteviging. Er zijn veel verschillende soorten peelings, maar het algemene doel is het verbeteren van het uiterlijk van de huid door vermindering van rimpels, (acne)littekens, ontstekingen, roodheden en pigmentvlekken.

Wil jij ook weer een egale en gezonde huid met een prachtige glow? Maak vandaag nog een afspraak bij de Van Rosmalen Kliniek voor een persoonlijk consult met een huidanalyse bij een gecertificeerde huidtherapeut! Aan de hand van de huidanalyse wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld om het mooiste en snelste resultaat te behalen.

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen | Prins Bernhardstraat 2, Nijmegen 024 7411 000 | info@vanrosmalenkliniek.nl | www.vanrosmalenkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering