01-03-2020
Op onze website vind je nog meer recepten met onze biologische producten.
Zout en kruid het vlees en braad rondom aan op matig vuur. Blus af met het bier.
Zet de warmtebron laag en laat het geheel ongeveer 2,5 uur (maar langer mag ook) zachtjes pruttelen met de deksel op de pan. Mocht u in het bezit zijn van een snelkookpan, gebruik deze dan. Hierin wordt uw Vlaamse riblap nog lekkerder.
Verkruimel 2 plakken ontbijtkoek en laat dit ongeveer een half uurtje meebraden. Schep de zacht geworden koek het laatste kwartier door de jus om aanbranden te voorkomen. U krijgt dan een hele mooie dikke glanzende saus.
Lekker met rode kool en puree.
Ingrediënten voor 4 personen 1 kilo biologische riblap zout & peper 1 laurierblad 1 kruidnageltje plak ontbijtkoek flesje bruin bier 50 gram boter
Eet smakelijk, Bas Derksen
BIOLOGISCHE SLAGERIJ Groenestraat 189, Nijmegen 024-355 50 60 nijmegen@degroeneweg.nl www.nijmegen.degroeneweg.nl
Nijmegen Bruist
Nijmegen Bruist
Nijmegen Bruist
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).