Adverteren werkt!

bruisende zaken

Gezichtsbehandelingen met een nobelprijs gepatenteerde techniek bij Schoonheidssalon Patrizia Bos

Gezichtsbehandelingen met een nobelprijs gepatenteerde techniek bij Schoonheidssalon Patrizia Bos

01-04-2020

Al 40 jaar zijn wij de specialist op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. We volgen de nieuwste ontwikkelingen en zijn dan ook enorm trots dat onze salon als eerste in Nijmegen en omgeving het prestigieuze Japanse huidverbeteringsmerk Forlle’d mag gaan introduceren.

Forlle’d is een techniek die de huid op cellulair niveau weet te verjongen én vernieuwen. Deze methode is zo revolutionair dat hij zelfs is bekroond met het winnen van een Nobelprijs. Dr. Makoto Hatto is de bedenker van het unieke Forlle’d complex van laag moleculair hyaluronic acid in combinatie met geïoniseerde mineralen. Forlle’d heeft hiermee de meest effectieve non-invasieve anti-aging vorm die normale huidveroudering en photo-aging van de huid herstelt en uitstelt.

De basis van de producten van Forlle’d is een laag moleculair hyaluronzuur die in de onderste levende laag van de huid (dermis), de huid kan verjongen op cellulair niveau zonder injecties. Dit maakt Forlle’d zo bijzonder! Forlle’d is wereldwijd het enige product dat in de dermis komt. De producten van Forlle’d bevatten laagmoleculaire ingrediënten die de huid vernieuwen en verjongen op cellulair niveau. De werkstoffen herstellen de huidstructuur, boosten de huidvernieuwing, verhogen de hydratatie, werken ontgiftend, versterken het immuunsysteem van de huid én beschermen de huid tegen vrije radicalen. Dit resulteert in natuurlijke huidverjonging op cellulair niveau en daarmee daadwerkelijk vermindering van rimpels, versteviging van de huid en verbetering van de huidstructuur.”

Schoonheidssalon Patrizia Bos | Passage Molenpoort 115, Nijmegen www.patriziabos.nl | info@patriziabos.nl | 024 3238559 | schoonheidssalonpatriziabos

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).